3 turer for å bli mer miljøvennlig

Mange nettbutikker tilbyr nå en rekke forskjellige forsendelsesmetoder. Den mest populære i dag er pakkebutikken, fordi den er super fleksibel for deg å kunne hente de nyinnkjøpte varene akkurat når det passer inn i kalenderen din. Dette fordi det er uvanlig uproblematisk, og ofte også det billigste alternativet for frakt.

Du kan også vurdere å få varene levert til din adresse eller til din jobbadresse. Fraktmetoden er vanligvis litt dyrere, men på den annen side ganske grei. Den mest prisbevisste leveringsversjonen vil utvilsomt være at du henter bestillingen selv, men dette krever at du holder deg i kort avstand fra e-selskapets fungerende lager.

Muligheten til å levere kan i noen tilfeller være ganske så viktig forutsatt at du mangler pakken din i løpet av få sekunder, og for det formålet er det helt riktig at du finner den estimerte leveringstiden for den aktuelle varen .

Ganske mange e-forhandlere gir levering neste virkedag på sine primære varenumre, men husk at det forutsettes at bestillingen sendes til et fastsatt tidspunkt, for at de skal ha en sjanse til få bestillingen ut døra før pakkeansatte drar hjem.

Inntil flere nettbutikker lover gratis levering, men vanligvis kun hvis du kjøper for en presis sum. Som et alternativ må du velge den mest prisbevisste leveringsformen, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Kolding, Rønne eller Vojens – er å få bestillingen levert til et hentested.

Noen få internettselskaper sørger for gratis levering

Det er usedvanlig enkelt for vanlige dødelige å sammenligne priser fra flere nettbutikker og til gjengjeld kunne flere nettbutikker ikke la være å redusere salget priser på varene – for barn og babyer, og også for voksne – tungt, og noen ganger til og med tilby gratis levering.

Det kan imidlertid vise seg å være lønnsomt å se nærmere på individuelle nettbutikker for rabattkoder før du fullfører transaksjonen, slik at du er godt informert om å få den laveste prisen.

Generelt sett favoriserer vi kortkjøp eller MobilePay. Som et alternativ kan du bruke en avbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill i tilfelle du ber om å finansiere beløpet senere.

Før noen bestiller fra en nettbutikk bør du alltid se på e-butikkens kommersielle avtale, men dette er ofte en omfattende oppgave.

Et alternativt forslag kan være å merke seg om nettbutikken er medlem av e-merket, fordi dette ofte er en garanti for at nettbutikken anerkjenner gjeldende danske regler, samt at nettbutikken inspiseres fra tid til annen av fagfolk som kjenner retningslinjene. Det gir deg også muligheten til å hjelpe hvis du støter på problemer med handelen din.

Bestill hjem til deg eller ut til arbeidsplassen din

Trustpilot gir alltid troverdige sjanser til å lese forskjellige andre brukeres vurderinger, og derfor er det smart at du søker i nettforhandlerens vurderinger før du plasserer bestillingen din.

Facebook fører til like store muligheter til å lære om påliteligheten til nettvirksomheten. I tillegg ser vi faktisk e-forhandlere som gir kundene mulighet til å skrive ned en vurdering av kjøpsopplevelsen, som også må brukes for å få et inntrykk av hvor fornøyde kundene er.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi har et fast samarbeid med ganske mange internettvarehus siden vi presenterer butikkenes tilbud og aksepterer gebyr forutsatt at våre brukere foretar en transaksjon.