Alt du trenger å vite om Elkjøp Bodø og deres åpningstider i Glasshuset og Bogstadveien

Elkjøp Bodø er en avdeling av Elkjøp-kjeden som ligger i Glasshuset. Glasshuset er et kjøpesenter i sentrum av Bodø, og Elkjøp er en populær destinasjon for elektronikk kjøpere.

Elkjøp Bodø i Glasshuset har et bredt utvalg av elektroniske produkter, inkludert TV-er, datamaskiner, spillkonsoller, smarttelefoner, hvitevarer og mye mer. Uansett om du er på jakt etter det nyeste TV-apparatet eller trenger en ny mobiltelefon, kan du finne det du trenger hos Elkjøp i Glasshuset.

Åpningstider

Elkjøp Bodø i Glasshuset har følgende åpningstider:

  • Mandag – fredag: 10:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 18:00
  • Søndag: Stengt

Elkjøp Phonehouse Bogstadveien

Elkjøp Phonehouse Bogstadveien er en annen avdeling av Elkjøp-kjeden, og den ligger i Bogstadveien. Bogstadveien er en populær handle gate i Oslo, og Elkjøp Phonehouse er et attraktivt sted for elektronikk kjøpere i området.

Elkjøp Phonehouse i Bogstadveien tilbyr et bredt utvalg av mobiltelefoner, nettbrett, tilbehør og andre elektroniske produkter. Uansett om du trenger en ny iPhone, en Android-telefon eller et smartwatch, kan du finne det hos Elkjøp Phonehouse i Bogstadveien.

Åpningstider

Elkjøp Phonehouse i Bogstadveien har følgende åpningstider:

  • Mandag – fredag: 09:00 – 20:00
  • Lørdag: 10:00 – 18:00
  • Søndag: Stengt

For å kontakte Elkjøp Bodø i Glasshuset, kan du ringe dem på telefonnummeret:12345678.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du også besøke Elkjøp Phonehouse Bogstadveien. Deres telefonnummer er:98765432.

Oppsummering

Elkjøp Bodø i Glasshuset og Elkjøp Phonehouse Bogstadveien er begge populære destinasjoner for elektronikk kjøpere i sine respektive områder. Begge butikkene tilbyr et bredt utvalg av elektroniske produkter og har gunstige åpningstider.

For alle dine elektronikkbehov, besøk Elkjøp Bodø i Glasshuset eller Elkjøp Phonehouse Bogstadveien.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er adressen til Elkjøp Bodø Glasshuset?

Adressen til Elkjøp Bodø Glasshuset er Glasshuset, City Nord, 8008 Bodø. Elkjøp Bodø Glasshuset er en elektronikkforhandler i Bodø som ligger i Glasshuset i City Nord kjøpesenter.

Hva er åpningstidene til Elkjøp Bodø?

Åpningstidene til Elkjøp Bodø varierer, men vanligvis er de åpent mandag til fredag fra 10:00 til 20:00, lørdag fra 10:00 til 18:00, og søndag stengt. Elkjøp Bodø holder åpent seks dager i uken og tilbyr et bredt utvalg av elektronikkprodukter og -tjenester.

Hvor kan jeg finne Elkjøp Glasshuset?

Elkjøp Glasshuset ligger i City Nord kjøpesenter i Bodø. Elkjøp Glasshuset er en elektronikkforhandler som tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester til kundene.

Hva er adressen til Elkjøp Phonehouse Bogstadveien?

Adressen til Elkjøp Phonehouse Bogstadveien er Bogstadveien 30A, 0366 Oslo. Elkjøp Phonehouse Bogstadveien er en elektronikkforhandler og mobiloperatør som ligger i Oslo og tilbyr et bredt utvalg av mobiltelefoner og tilbehør.

Hvordan kan jeg kontakte Elkjøp Bodø?

Du kan kontakte Elkjøp Bodø ved å ringe telefonnummeret 480 06 600. Elkjøp Bodø kan kontaktes via telefon for spørsmål, produktinformasjon og bestillinger.

Hva er telefonnummeret til Elkjøp Bodø?

Telefonnummeret til Elkjøp Bodø er 480 06 600. Elkjøp Bodø kan nås via telefon for kundeservice, veiledning og bestillinger.

Hvordan er åpningstidene til Elkjøp Bodø Glasshuset i helgen?

Elkjøp Bodø Glasshuset holder vanligvis stengt på søndager, men er åpent på lørdager fra 10:00 til 18:00. Elkjøp Bodø Glasshuset tilbyr begrensede åpningstider på lørdager for kundene som ønsker å handle på helgen.

Hvilke produkter selger Elkjøp Bodø?

Elkjøp Bodø selger et bredt utvalg av elektronikkprodukter, inkludert TV-er, datamaskiner, mobiltelefoner, hvitevarer og lydutstyr. Elkjøp Bodø tilbyr et variert utvalg av elektronikkprodukter av høy kvalitet for alle behov.

Hvilke merker er tilgjengelige hos Elkjøp Bodø?

Hos Elkjøp Bodø finner du kjente merker som Samsung, Apple, Sony, LG, Philips og mange flere. Elkjøp Bodø har et bredt utvalg av velkjente merker for kundene som ønsker å kjøpe produkter fra pålitelige produsenter.

Kan jeg bestille produkter fra Elkjøp Bodø på nettet?

Ja, du kan bestille produkter fra Elkjøp Bodø online via deres offisielle nettside. Elkjøp Bodø tilbyr enkel og praktisk netthandel hvor du kan bestille produkter og få dem levert hjem til deg.

Artiklen Alt du trenger å vite om Elkjøp Bodø og deres åpningstider i Glasshuset og Bogstadveien har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 18 anmeldelser