Gjør lagerarbeid enklere

Ganske mange internettselskaper tilbyr heldigvis et bredt utvalg av leveringsmetoder. En favoritt blant mange er nå å få den levert på et hentepunkt, slik at du enkelt kan hente dine nye varer selv når det passer inn i kalenderen din. Alternativet er usedvanlig fleksibelt, så vel som ofte den billigste leveringsmåten.

En stor del av nettselskapene tilbyr 1 hverdagslevering av flere varer, men som likevel krever at transaksjonen blir realisert tidligere enn et bestemt tidspunkt, slik at de har mulighet til å få pakken ut av døren før pakkeansatte holder brannfesten.

Noen nettbutikker lover levering uten betaling, men vanligvis kun hvis du handler for et visst beløp. I tillegg må du ta tak i den mest prisbevisste leveringsformen, som ofte – uansett om du er i nærheten av Horsens, Haderslev eller Vojens – vil være å få fraktselskapet til å kjøre bestillingen din til en pakkebutikk.

En demonstrasjon av at e-butikken følger de danske reglene

Det er nå ganske problemfritt for alle og enhver å foreta prissammenligninger mellom ulike nettbutikker og følgelig ha massevis av internettselskaper har måttet redusere salgsprisene på produktene – for babyer og barn, så vel som for voksne – kolossalt, og til og med noen ganger love gratis levering.

Det kan imidlertid være fordelaktig å sammenligne individuelle e-butikker etter tilbud før du gjennomfører kjøpet, slik at du er på den sikre siden av å få den billigste prisen.

Du må imidlertid huske på at dersom en nettbutikk tilbyr produktene sine til en pris som kan oppleves som fantastisk utmerket, kan dette ofte være en indikasjon på en falsk butikk. Kortkjøp er heldigvis omfavnet av en enhet som hjelper deg mot svindel på nett.

Generelt anbefaler vi å handle med kort eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du vurdere en delbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfelle du trenger å betale regningen over tid.

Før folk kjøper fra en nettbutikk bør de liksom gå gjennom bedriftens handelsavtale, men noen ganger er det ikke superspennende.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken er e-merket, noe som lenge har vært et tegn på at nettforhandleren forstår de danske reglene, og at nettbutikken noen ganger blir inspisert av fagfolk som er innenfor regelverk på området. Dette er også en god sjanse for støtte dersom du blir utsatt for problemer som følge av bestillingen din.

Merk om nettselskapet er et e-merket medlem

Trustpilot produserer relativt glimrende sjanser til å se nærmere på meningene til en stor gruppe tidligere kunder, og av den grunn har vi anbefaler at du sjekker forhandlerens rangeringer på nettet før du kjøper.

Facebook utfører på samme måte en rekke hederlige løsninger for å få en ide om e-handelens kundefokus. I tillegg til det finnes det en rekke internettbedrifter som gir folk mulighet til å skrive en anmeldelse av bestillingsprosessen, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med en rekke nettbutikker siden vi publiserer selskapenes produkter, og får et gebyr forutsatt at en bruker fra vår nettside foretar et kjøp.

Fakta om varer og forhandlere på nettet oppdateres rutinemessig, men vi påtar oss ikke ansvar for justeringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte nettsidens data.