Hvordan markedsføre til Tyskland og resten av verden

Heldigvis tilbyr et stort antall e-forhandlere en rekke forskjellige fraktløsninger. En som er veldig vanlig i disse dager er levering til en pakkebutikk, fordi det da er super fleksibelt for deg å kunne hente dine nye varer på et tidspunkt du selv velger. Fraktmetoden er derfor svært fleksibel, og også den rimeligste typen levering.

Du kan også planlegge å få varene levert til din adresse eller til din arbeidsplass. Fraktløsningen er ofte litt mer kostbar, men ellers ganske uproblematisk. Den mest prisbevisste fraktformen vil imidlertid i de fleste tilfeller være å hente pakken selv, noe som dessverre er avhengig av at du er i nærheten av e-butikkens adresse.

De fleste nettselskaper tilbyr levering samme dag på mange av butikkens varer, men vær forsiktig da det er betinget av at bestillingen legges inn før et bestemt tidspunkt, med tanke på at de mest sannsynlig kan nå for å få produktet av før logistikkpersonalet holder four-night stand.

Noen få e-butikker tilbyr frakt uten kostnad, men i mange tilfeller kreves det at du kjøper for en fast sum. Som et alternativ må du bestemme deg for det billigste leveringsalternativet, som oftest – uansett om du er i nærheten av Odense, Nørresundby eller Gilleleje – vil være å få fraktselskapet til å bringe pakken din til et hentested.

Leveringstiden er egentlig avgjørende

Det er ganske enkelt for vanlige folk å søke etter informasjon om priser fra forskjellige firmaer på nettet og følgelig har de fleste nettvarehus måttet senke prisene på spesial deres beste i testprodukter – for juniorer, og like for damer og herrer – heftig, og til og med noen ganger gir levering uten kostnad.

Det kan alltid være lønnsomt å granske flere nettbutikker for rabattkoder før du handler, slik at du er ufeilbarlig sikker på å få den billigste prisen.

Du skal bare ikke glemme at hvis en e-handler annonserer produkter til en utsalgspris som kan oppleves som ufattelig bra, så kan dette ofte være en egenskap som viser en uredelig nettbutikk. Betalinger med kort er likevel omfattet av en lov som bistår kunden mot falske internettbedrifter.

Vi foreslår generelt kjøp med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du velge en betalingsløsning fra for eksempel ViaBill hvis du foretrekker å betale senere.

Før noen bestiller fra en e-butikk bør man i og for seg kjøre gjennom nettbutikkens vilkår, men dette er selvsagt ikke spesielt spennende.

Et annet alternativ kan kanskje være å sjekke om nettbutikken er medlem av e-merket, fordi det vanligvis er en demonstrasjon av at nettselskapet forstår de danske reglene, og at e-forhandleren er jevnlig inspisert av eksperter som kjenner lovene på området. I tillegg tilbys du en snarvei til støtte dersom du støter på problemer med handelen din.

Trustpilot tilbyr deg helt uavhengige alternativer

Trustpilot har ganske troverdige snarveier for å undersøke flere eksisterende kunders anmeldelser, og på grunn av dette er det prisverdig at du bekrefter nettbutikkens anmeldelser før du legger inn bestillingen din .

Facebook gir deg også glimrende metoder for å bli kjent med populariteten til e-handel. I tillegg til det møter vi mange nettbutikker hvor du kan skrive en kritikk av kjøpet deres, som like gjerne bør utnyttes for å veie hvor fornøyde kundene er.